sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Talvinen tervehdys, kollegat!

Viime vuonna Pohjois-Karjalan Lampureilta ilmestyi enää yksi ”vanhanaikainen” tiedote. Mahdollista on, ettei tänäkään vuonna niitä ilmesty enempää. Tämä ei suinkaan kerro yhdistyksemme passivoitumisesta, päinvastoin! Nyt voit lukea tiedotuksia yhdistyksemme blogista ja Facebook-sivuilta. Facebook-sivuille voit kirjoittaa itse ja blogiin saat asiasi esille ottamalla yhteyttä blogi-päivittäjiin Eilaan tai Pauliinaan. Blogia koskevat viestit voit lähettää  sähköpostiosoitteeseen pk.lampurit(a)gmail.com. Blogi- ja Facebook-viestit ovat jäsenillä reaaliaikaisesti luettavissa ja Facebookissa myös kommentoitavissa. Sähköinen tiedonsiirto tuo nopeuden lisäksi kustannussäästöjä pienelle yhdistyksellemme.

Kirjoittamisen ja lukemisen ohella sinulla on mahdollisuus tavata kollegoita osallistumalla maaliskuussa vuosikokoukseen Joensuussa sekä Tosi Lampuri-hankkeen tilaisuuksiin, joista mainittakoon juhannukseen osuva opintomatka Skotlantiin! Muistanette myös Lammasmarkkinat ja lähiruokapäivät!

Aina voi myös ottaa puhelimen käteen ja soittaa toiselle lampurille kysyäkseen mitä hänelle tai muulle maailmalle kuuluu. Puheenjohtaja suosittelee erityisesti tätä viimeksi mainittua toimintatapaa, ettemme liiaksi uppoa ja uuvahda työmme ääreen!

Tarmoa ja terveyttä toivottaen,
Helinä Leppänen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti